• Specialist in ChromeOS
  • Voordelige Chromebooks
  • Nieuwste modellen

Goedkope Chromebooks

De goedkope Chromebooks uit ons assortiment komen enkel van de beste merken. Zo komen onze onderwijsmodellen onder andere van de merken Lenovo en Asus. Naast de goedkopere varianten bieden wij ook nieuwe modellen aan. Zo bieden wij iedereen een kans om kennis te maken met de fantastische en handige Chromebooks.

Laat u adviseren door een van onze experts!
Neem nu nog contact op!

 

Goedkope Chromebooks van de beste kwaliteit

Een voorbeeld van goedkope Chromebooks zijn de Lenovo IdeaPad 3-modellen. In feite is dit zelfs de goedkoopste Chromebook die op dit moment op de markt te vinden is. Over het algemeen zijn Chromebooks vaak goedkoper dan normale laptops met het Windows of macOS-besturingssysteem. De Chromebooks zijn namelijk vooral gericht op relatief licht gebruik, zoals het surfen op internet of tekstverwerken.

De werkwijze van de goedkope Chromebook

Veel bestanden op de Chromebooks worden online in verschillende apps opgeslagen. Om deze reden heeft de Chromebook zelf meestal ook maar een lage hoeveelheid opslagruimte. Alles gaat online en via de ‘Cloud’. Een aantal populaire Chromebook-opties zijn de Lenovo Chromebook IdeaPad Flex, de Acer Chromebook, de HP Chromebook en de Asus Chromebook.

Neem contact met ons op en bestel uw eigen Chromebook

Een Chromebook is erg populair. Zo wordt de handige en makkelijke Chromebook vaak gebruikt in het onderwijs, door zowel studenten als leraren. Naast de Chromebooks zijn er ook nog andere Chrome-apparaten waar u misschien eens naar wilt kijken. Denk bijvoorbeeld aan de Google Pixelbook. Voor alle vragen en verdere informatie adviseren wij om contact met Heerink Training & Education Services op te nemen. Dit doet u door te bellen naar 06-39750651 of stuur een e-mail naar info@chromeit.nl.

WebwinkelKeur

 
 
© 2014 - 2024 ChromeIT | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel