• Specialist in ChromeOS
  • Voordelige Chromebooks
  • Nieuwste modellen

Google Pixelbook

De Google Pixelbook is een ideale oplossing voor wanneer u een snelle, wendbare en kleine laptop mee wilt nemen voor onderweg. De Pixelbook kan vervolgens thuis, of op uw werk, makkelijk aangesloten worden op een groot scherm, waarop u vervolgens kunt werken. Op deze manier heeft u thuis of op uw werk geen ‘echte’ computer nodig.

Laat u adviseren door een van onze experts!
Neem nu nog contact op!

 

Een Google Pixelbook Go is makkelijk voor thuis en onderweg

De Google Pixelbook was in de voorgaande jaren een prijzig product, dat niet iedereen zomaar aan kon schaffen. De Google Pixelbook Go werd daarentegen aantrekkelijker gemaakt met een veel lager budget. De Pixelbook Go is vrijwel direct te herkennen aan de matte afwerking van het apparaat en aan de ongecompliceerde kleuren. Het enige dat opvalt is het gerimpelde effect aan de onderkant.

Maak kennis met de assistent op uw Pixelbook Chromebook

Het toetsenbord van de Google Pixelbook Go is praktisch uitgevoerd en is een genot voor de zintuigen. De vierkante toetsen zijn eenvoudig te gebruiken en bieden genoeg bewegingsvrijheid. De toetsen geven voelbare feedback wat het typen veel plezieriger maakt. Het toetsenbord van de Google Pixelbook Go is een van de mooiste toetsenborden die tot nu toe op een Pixelbook Chromebook is gebruikt.

Benieuwd geworden naar de Pixelbook Go? Bestel hem nu!

De Pixelbook Go is heel makkelijk en eenvoudig te gebruiken, maar dus ook heel erg makkelijk om mee te nemen en aan te sluiten op andere apparaten, met de juiste kabels en toebehoren. Heeft u vragen over de Pixelbook Go? Dan staan wij met ons bedrijf u hierover graag te woord om antwoord te geven op al uw vragen. Bel voor meer informatie naar Heerink Training & Education Services via 06-39750651. Toch liever e-mailen? Dit mag uiteraard ook! Stuur dan een e-mail naar info@chromeit.nl

WebwinkelKeur

 
 
© 2014 - 2024 ChromeIT | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel