Een Chromebox heeft dezelfde voordelen als een Chromebook. Net als de Chromebook heeft de box ook snelle hardware, wordt de software door de jaren heel goed bijgehouden en geüpdate en uw bestanden en gegevens zijn altijd en overal veilig. Een Chromebox kan als het ware net zoveel als een Chromebook, alleen kan de box dezelfde taken veel beter verrichten.

De voordelen van een Chromebox

De reden dat de Chromebox de taken beter uit kan voeren, komt door twee verschillende aspecten. Ten eerste is het zo dat de Chromebox niet op een accu werkt, maar gewoon een stroomkabel heeft, die u overigens ook bij ons online kan bestellen en kopen. Een ander aspect is dat het chassis veel meer ruimte heeft voor andere onderdelen. Hierdoor is er ruimte voor een ventilator, die op zijn beurt de processor koel houdt. 

Gemakkelijk losse onderdelen bestellen voor de Chromebox

Een ander voordeel van het grotere chassis is dat de dozen meer poorten aanbieden, waardoor u geen extra versterker hoeft te bestellen en geen extra aansluitingen hoeft te kopen. Op deze poorten kunnen meer accessoires aangesloten worden dan bij de Chromebook. Bepaalde onderdelen van de Chromebox kunt u online bestellen of los kopen en zijn gemakkelijker te vervangen dan onderdelen voor de Chromebook. Hierdoor wordt het pakket een stuk goedkoper in onderhoud, omdat u niet meteen een heel nieuwe box hoeft te bestellen of hoeft te kopen in de winkel. Bij reparatie en installatie van een Chromebook komt veel meer kijken.

Bestel uw eigen Chromebox

Met alle voordelen bij elkaar, steekt de Chromebox net iets boven de Chromebook uit wanneer het aankomt op onder andere onderhoud en diverse functies. Een Chromebox wordt zonder accessoires geleverd, maar ook deze zijn bij ons online terug te vinden. Voor bestellen van kabels en accessoires, of voor het kopen van een Chromebox, zelf neemt u contact met Heerink Training & Education Services op door te bellen naar 06-39750651 of stuur een mail naar info@chromeit.nl.

  • Acer Chromebox CXi4 i5418 - i5-10210U - 16GB DDR4 - 256GB
    Acer Chromebox CXi4 i5418 - i5-10210U - 16GB DDR4 - 256GB

    ACER CHROMEBOX CXI4 I5418 - I5-10210U - 16GB DDR4 - 256GBDe Acer Chromebox CXi4 i5418 is de 4e generatie van de Acer Chromebox familie (updates tot Juni 2028)

    Het is een mini-pc waarmee je werkt met Chrome OS in plaats van…

    € 579,00

WebwinkelKeur

 
© 2014 - 2024 ChromeIT | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel