• Specialist in ChromeOS
  • Voordelige Chromebooks
  • Nieuwste modellen

Google Chromebox

Een Google Chromebox is eigenlijk een desktopalternatief voor de Chromebook. Dit houdt in dat het eigenlijk gewoon een mini-desktopcomputer is met het Google Chrome OS-besturingssysteem. Alles van de Chromebox is verpakt in een superkleine behuizing, dus neemt niet veel ruimte in beslag.

Laat u adviseren door een van onze experts!
Neem nu nog contact op!

 

Vervang uw Chromebook met de Google Chromebox

De machines van de Google Chromebox beschikken allemaal over een simpele aan- en uitschakelaar en werken met het Google Chrome OS-besturingssysteem. Ook heeft de Google Chromebox, die u online kunt bestellen bij ChromeIT, meerdere aansluitingen. Via deze aansluitingen kan het toetsenbord, de muis en meerdere monitoren met de juiste bedrading aangesloten worden. De verbinding van de Chromebox gaat via de Wifi-connectie of via een LAN-poort.

De opkomst van de Google Chromebox

In eerste instantie werd al snel duidelijk dat de Google Chromebook vele malen populairder was dan de Google Chromebox, die mensen toch aanzienlijk minder bestellen. Toch is door de opkomst van de Chromebooks, die steeds populairder worden, ook de populariteit om de Chromebox weer toegenomen, die mensen ineens meer bestellen. De Chromebox van tegenwoordig is dan ook uitgerust met de laatste techniek.

Plaats snel uw bestelling online

Heeft u interesse gekregen in het bestellen van een Google Chromebox? Dan informeren wij u graag over de mogelijkheden. Wij zijn hiervoor telefonisch te bereiken via 06-39750651. U mag ons uiteraard ook een e-mail sturen. Dit mag u doen naar het e-mailadres info@chromeit.nl. Heeft u uw keuze al gemaakt? Wacht dan niet langer en plaats snel uw bestelling via de website. 

WebwinkelKeur

 
© 2014 - 2024 ChromeIT | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel