• Specialist in ChromeOS
  • Voordelige Chromebooks
  • Nieuwste modellen

Google Chromebook

Een Google Chromebook is een laptop die gebruik maakt van het Chrome OS-besturingssysteem. Een belangrijk verschil tussen een Chromebook en andere laptops is dan ook dit besturingssysteem. Andere laptops maken gebruik van besturingssystemen, zoals Microsoft Windows. Apple-apparaten maken daarentegen weer gebruik van het macOS-besturingssysteem.

Laat u adviseren door een van onze experts!
Neem nu nog contact op!

 

De Google Chromebook werkt op apps en internet

Een belangrijk weetje over de Google Chromebook is dat de programma’s, zoals Microsoft Office en Word, niet worden ondersteunt en dat u deze er ook niet bij kan kopen of bestellen als een pakket. De apps die op de Google Chromebook staan, draaien via het internet en hoeft u dus niet erbij te bestellen wanneer u besluit een Chromebook te kopen. Sinds kort is het ook mogelijk om vanaf de Chromebook toegang te krijgen tot Google Play.

De Chromebook en zijn besturingssysteem

Het Chrome OS-besturingssysteem is een veilig en energiezuinig systeem. Met Chrome OS werkt u via de browser en met apps uit de Google Play Store die standaard op uw Chromebook zitten en die u er niet los bij hoeft te bestellen of te kopen. Omdat het Chrome OS-besturingssysteem anders is dan andere systemen gebruikt u niet alle programma’s. Naast het besturingssysteem zit er geen andere software op de Google Chromebook, die u op andere laptops vaak wel erbij moet kopen of bestellen. Het Chrome OS-besturingssysteem is ook geïnstalleerd op de Google Chromebox.

Bestel nu een Chromebook voor uw werk of studie

De Google Chromebook beschikt niet over een harde schijf, dus ook deze hoeft u er niet bij te bestellen of los te kopen. Doordat de harde schijf ontbreekt is het apparaat heel licht en daarom ook superhandig om mee te nemen, ideaal voor educatie of zakelijk. Voor meer informatie over onze Chromebooks mag u e-mailen naar info@chromeit.nl of neem telefonisch contact met Heerink Training & Education Services op door te bellen naar 06-39750651.

WebwinkelKeur

 
 
© 2014 - 2024 ChromeIT | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel