• Specialist in ChromeOS
  • Voordelige Chromebooks
  • Nieuwste modellen

Chromebook voor educatie

Het gebruiken van een Chromebook is steeds populairder voor tijdens uw educatie. De Chromebook is niet alleen snel, makkelijk en compact, maar wordt vooral gebruikt voor de handige functies die het apparaat heeft.

Laat u adviseren door een van onze experts!
Neem nu nog contact op!

 

Ontdek de Chromebook als versterking voor uw educatie

De Chromebook wordt steeds vaker voor educatie gebruikt, omdat het besturingssysteem redelijk lijkt op het besturingssysteem van Windows. Wanneer u dus Windows of macOS gewend bent, zal de overstap niet heel anders zijn. Zelfs de programma’s waarmee gewerkt kan worden op de Chromebook lijken erg veel op de programma’s van Windows, wat dus ook mooi meegenomen is wanneer u tijdens uw educatie toch wilt wisselen.

Gebruik tijdens uw educatie de handige programma’s van de Chromebook

Op de Chromebook is onderaan het beeld een taakbalk te zien waar u uitleg krijgt over de handelingen. Links ziet u dan ook een menutoets, waarmee u snel en makkelijk in het menu komt. Verder ziet u in het midden enkele apps staan en rechts vindt u de instellingen. De sneltoetsen op de Chromebook komen ook voor het grootste gedeelte overeen met de sneltoetsen van Windows. De kabels en toebehoren van de Chromebook verschillen wel met die van Windows.

Bestel uw eigen Chromebook voor zakelijk of privé-gebruik

De Chromebookonderdelen zijn dus prima als vervanging voor een Windows of macOS-computer. Niet alleen handig als Chromebook voor in het onderwijs, maar ook voor zowel zakelijk als privé-gebruik. Wij, van Heerink Training & Education Services, vertellen u graag meer over de mogelijkheden van de Chromebook. Ook helpen wij u graag verder wanneer u een Chromebook wenst te bestellen. Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar 06-39750651 of stuur een e-mail naar info@chromeit.nl.

WebwinkelKeur

 
 
© 2014 - 2024 ChromeIT | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel