ChromeIT levert regelmatig een Chromebook voor het onderwijs. Op onze referentieschool worden Chromebooks gebruikt in de groepen 1, 2, 3 en 8. Google ChromeOS is en blijft gratis.

Zeker voor scholen die gebruikmaken van Google Apps zijn de Chromebooks of Chromeboxen een uitkomst.

 

Een Chromebook is uitermate populair in het onderwijs

Chromebooks starten in minder dan twintig seconden op en ze kunnen dan meteen gebruikt worden. In tegenstelling tot andere computers worden Chromebooks niet langzamer na verloop van tijd. Vandaar dat veel scholieren een Chromebook bestellen voor het onderwijs. Chromebooks beschikken over automatische updates, waardoor beveiligings- en software-updates worden gedownload en geïnstalleerd, zonder dat u dit zelf hoeft te doen. Zo hoeft u nooit meer uren te verspillen aan het installeren van patches. Doordat alles overal toegankelijk is, raakt u ook nooit meer uw bestanden kwijt.

 

Schaf goedkoop een Chromebook aan voor in het onderwijs

U hoeft geen beveiligingssoftware te installeren op Chromebooks, omdat er meerdere beveiligingslagen zijn ingebouwd. Met de ingebouwde beveiliging bent u beschermd tegen virussen en malware. En misschien nog wel het belangrijkste met de onder druk staande onderwijsbudgetten is het kostenplaatje. Een Chromebook is voordelig in aanschaf wanneer mensen die bestellen voor bijvoorbeeld in het onderwijs. Na het kopen van een Chromebook kan het apparaat zo uit de doos aan het netwerk van school worden gekoppeld, en het werkt meteen wanneer leerlingen dit product bestellen om te gebruiken in het onderwijs. Ook leraren hebben veel baat bij het bestellen van een Chromebook voor in het onderwijs. Zo zijn bijvoorbeeld de Lenovo Chromebooks erg populair om te bestellen voor in het onderwijs.

Bestel uw Chromebook en beheer het apparaat zelf met het gratis management console

Door gebruik te maken van de Google managementconsole kunt u centraal de elektronische Chromebooks beheren. De managementconsole zelf is gratis. Wilt u de meer geavanceerde opties gaan gebruiken in de console? Dan kunt u als optie licenties aanschaffen op de in gebruik zijnde Chromebooks. Een onderwijslicentie koopt u eenmalig per machine en blijft geldig gedurende de hele levensduur van de gebruikte Chromebook of Chromebox. Bij meeste scholen is dit ongeveer 4 tot 5 jaar wanneer zij de Chromebook bestellen voor in het onderwijs. Heeft u ook interesse in Chromebooks van Heerink Training & Education Services? Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar 06-39750651 of stuur een e-mail naar info@chromeit.nl

 

 

WebwinkelKeur

 
 
© 2014 - 2024 ChromeIT | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel