Google Chrome Os is ideaal voor het onderwijs.
Steeds meer scholen hoger,middelbaar en steeds vaker ook basischolen gaan deels over op PCs werkend onder Google Chrome. ChromIT levert regelmatig aan (basis)scholen. 
Op onze referentie school worden Chromebooks gebruikt in de groepen 1/2,3 en 8 (leerlingen van alle leeftijden kunnen snel en goed uit de voeten met ChromeOS. En nooit meer betalen voor dure licenties voor Office of Windows. Google ChromeOS is en blijft gratis. Zeker voor scholen die gebruik maken van Google Apps zijn de chromebooks of boxxen een uitkomst. 

De voordelen zijn legio
Chromebooks starten in minder dan 20 seconden op en ze kunnen dan meteen gebruikt worden. In tegenstelling tot andere computers worden Chromebooks niet langzamer na verloop van tijd.

Chromebooks hebben nooit onderhoud nodig. 
Chromebooks beschikken over automatische updates, waardoor beveiligings- en software-updates worden gedownload en geïnstalleerd, zonder dat u dit zelf hoeft te doen. Zo hoeft u nooit meer uren te verspillen aan het installeren van patches.

Ingebouwde cloud omgeving 
Raak nooit meer bestanden kwijt, alles is ook overal toegankelijk.

Geen beveiligings programmas nodig 
U hoeft geen beveiligingssoftware te installeren op Chromebooks, omdat er meerdere beveiligingslagen zijn ingebouwd. Met de ingebouwde beveiliging bent u beschermd tegen virussen en malware.

Voordelig in aanschaf en onderhoud
En misschien nog wel het belangrijkste met de onder druk staande onderwijs budgetten is het kosten plaatje.
Chromebooks zijn voordelig in aanschaf, zeer goedkoop in onderhoud en er hoeven geen licentie kosten betaald te worden. Een Chromebook kan zo uit de doos aan het netwerk van school worden gekoppeld en het werkt. 

 

 

WebwinkelKeur

 
© 2014 - 2020 ChromeIT | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel