• Specialist in ChromeOS
  • Voordelige Chromebooks
  • Nieuwste modellen

Lenovo Chromebook voor in het onderwijs

Het Lenovo-model dat vaak wordt gebruikt in het onderwijs is een populaire Chromebook die werkt via het ChromeOS-besturingssysteem. Wanneer u online inlogt met uw Google Gmail-account werkt u vervolgens overal snel en gemakkelijk in de Cloud, met behulp van de apps uit de Chrome Web Store. Hier vindt u programma’s zoals Google Docs en Google Sheets.

Laat u adviseren door een van onze experts!
Neem nu nog contact op!

 

Gebruik het Lenovo-model voor in het onderwijs of als Chromebook voor uw werk

Een van de redenen waarom het Lenovo-model populair is in het onderwijs, is omdat dit Chromebook-model erg licht, snel en vooral energiezuinig is. Ook is de Lenovo Chromebook als 2-in-1 verkrijgbaar, wat betekent dat u hem niet alleen als laptop kan gebruiken in het onderwijs, maar ook als tablet. Dit doet u simpelweg door het touchscreen van de Chromebook 360 graden om te klappen.

Het energiezuinige besturingssysteem van de Lenovo Chromebook

Doordat de Lenovo Chromebook met het energiezuinige ChromeOS-besturingssysteem werkt heeft u nooit oplaadproblemen wanneer u werkt in het onderwijs en de lader niet bij heeft. Door het energiezuinige systeem is het namelijk mogelijk om de Lenovo Chromebook een hele dag door te gebruiken, zonder dat u hier een oplader voor hoeft te gebruiken. Zo mist u nooit wat met deze laptop voor het onderwijs.  

Bestel nu en ontdek zelf de voordelen van deze handige Chromebook

Naast de bovengenoemde voordelen beschikt de Lenovo Chromebook over talloze andere handige functies. Bestel snel uw eigen Lenovo Chromebook en ontdek zelf de mogelijkheden. Naast dit model bieden wij nog meer apparaten aan, zoals bijvoorbeeld de Google Pixelbook. Bekijk hiervoor ook onze opruimingsartikelen. Plaats uw bestelling via de website van Heerink Training & Education Services, of neem hiervoor contact met ons op. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 06-39750651. Liever mailen? Dit doet u door een e-mail te sturen naar info@chromeit.nl.

WebwinkelKeur

 
 
© 2014 - 2024 ChromeIT | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel