Uw Bestelling                                                                                                  
Uw bestelling wordt door POSTNL of DHL bij u bezorgd. (afh. van dag van bestellen)  

De levering

Als u de artikelen voor 16.00 (maandag t/m vrijdag) uur online hebt besteld en betaald, wordt uw bestelling in principe de volgende dag bezorgd. Bestellingen geplaats en betaald op vrijdag na 16.00 uur worden op dinsdag bezorgd. (Bij post.nl kan dit ook op maandag zijn)
Normaal vind levering plaats op het adres wat u heeft opgegeven bij uw bestelling. Post.nl biedt ook bezorging op een ophaal/afgiftepunt aan. Voordeel is dat u dan niet thuis hoeft te blijven om  het pakket in ontvangst te nemen. U kunt het pakket dan ophalen bij het door u opgegeven post.nl ophaaladres (bijvoorbeeld een Albert Heijn of Bruna shop)

Bezorgkosten

Binnen Nederland zijn de bezorgkosten voor een bestelling vanaf EUR 250,00 gratis. Voor een bestelling onder de EUR 250,00 zijn de bezorgkosten EUR 6,00 incl BTW. Alle artikelen worden met zorg ingepakt en verstuurd.

Tracking

Als u bij uw bestelling een mail adres heeft opgegeven, zal er op de dag van verzenden (meestal) in de avond een mail verstuurd worden met de tracking info van het pakket bij Post.nl of DHL. Dit is een automatisch proces waar we verder geen invloed op hebben. Met de tracking info kunt u het pakket volgen.

Afhalen

Afhalen kan natuurlijk ook altijd, Neem vooraf dan graag even contact op om een afhaal afspraak te plannen.

WebwinkelKeur

 
 
© 2014 - 2024 ChromeIT | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel