• Specialist in ChromeOS
  • Voordelige Chromebooks
  • Nieuwste modellen

Chromebook installatie

Een Chromebook-installatie bestaat onder andere uit het ChromeOS-besturingssysteem. Op elke Chromebook en Chromebox kan dit besturingssysteem ook geïnstalleerd worden. Verder is het ook belangrijk om te weten welke andere elementen er geïnstalleerd moeten worden en welke programma’s u niet hoeft of kan te installeren.

Laat u adviseren door een van onze experts!
Neem nu nog contact op!

 

De juiste stappen voor uw Chromebook-installatie

Wanneer u een Chromebook nieuw koopt of voor het eerst gebruikt is een installatie van het apparaat noodzakelijk. Deze installatie bestaat uit een aantal stappen die u moet doorlopen, voordat u gebruik kunt maken van het apparaat. Wanneer de installatie volledig is gedaan, kunt u aan de slag met het surfen op het internet, het beluisteren van uw favoriete muziek of het kijken van filmpjes.

De vervolgstappen voor de installatie van uw Chromebook

Bent u bezig met de installatie van uw normale of educatieve Chromebook? Dan is het belangrijk om te weten welke stappen u moet doorlopen en waar u mee moet beginnen. Voordat u de Chromebook aandoet is het verstandig om te controleren of de oplader is verbonden met de Chromebook. Ook is goed om te controleren of u een sterke internetverbinding heeft en of u de inloggegevens van uw Google account bij de hand heeft.

Lukt het niet met de installatie? Neem direct contact met ons op!

Nadat u het voorbereidende werk heeft gedaan, kunt u beginnen met de installatie van uw apparaat. De stappen die u hiervoor moet doorlopen zijn de taalinstellingen en internetverbinding, de Wifi instellen, de algemene voorwaarden accepteren, inloggen en vervolgens kunt u aan de slag en verdere losse Chromebook-onderdelen aansluiten. Dit geldt tevens ook voor de Google Chromebox. Is het niet helemaal duidelijk voor u? Of heeft u misschien een andere vraag? Telefonisch is Heerink Training & Education Services te bereiken via 06-39750651 of stuur een e-mail naar info@chromeit.nl.

WebwinkelKeur

 
 
© 2014 - 2024 ChromeIT | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel