• Specialist in ChromeOS
  • Voordelige Chromebooks
  • Nieuwste modellen

Asus Chromebook voor in het onderwijs

Een van de Asus-modellen die vaak gebruikt wordt in het onderwijs is de Asus Chromebook Flip. Deze Chromebook-variant draait net als de andere modellen op het snelle, eenvoudige, maar bovenal veilige ChromeOS-besturingssysteem. De batterijduur van dit model gaat de hele dag mee en het besturingssysteem is altijd up-to-date met de automatische updates. 

Laat u adviseren door een van onze experts!
Neem nu nog contact op!

 

Dit Asus model is een populaire Chromebook in het onderwijs

De Asus Flip, die te verkrijgen is bij Heerink Training & Education Services, wordt vaak in het onderwijs gebruikt en is een draagbare Chromebook. De Asus Chromebook is altijd klaar voor gebruik en kunt u naast het onderwijs ook heel makkelijk thuis gebruiken. In principe kunt u dit model overal mee naartoe nemen. Vandaar dat deze Chromebook erg populair is.

De variërende mogelijkheden van de Asus Flip Chromebook voor in het onderwijs

De Asus Chromebook Flip-serie staat ook vooral bekend om de veelzijdigheid die het apparaat biedt in het onderwijs. Met dit model is het mogelijk om het om te toveren van een normale laptop voor een verbeterde productiviteit tot een tablet om te tekenen. Dit komt natuurlijk goed van pas voor wanneer u veel tekst moet overnemen, of wanneer u simpelweg alleen iets kleins wilt noteren op uw educatieve Chromebook.

Bestel nu en ontdek zelf de mogelijkheden van de Asus Chromebook flip

Al met al is de Asus Chromebook een perfecte uitkomst om te gebruiken in het onderwijs. Bent u zelf ook toe aan een Chromebook? Of heeft u misschien vragen of interesse in een van onze andere producten of diensten, zoals bijvoorbeeld de Google Pixelbook Chromebook? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op! Dit kan zowel voor onze nieuwe als onze goedkope Chromebooks. Wij helpen u graag verder met uw vragen. Bel voor meer informatie naar 06-39750651 of stuur een e-mail naar info@chromeit.nl.

WebwinkelKeur

 
© 2014 - 2024 ChromeIT | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel