• Specialist in ChromeOS
  • Voordelige Chromebooks
  • Nieuwste modellen

Chromebook reparatie

Wanneer uw Chromebook toe is aan reparatie kijken wij graag samen met u mee voor de juiste oplossing. Dit kan bijvoorbeeld zijn wanneer uw toetsenbord het heeft begeven, wanneer er geen geluid meer uit uw Chromebook komt of wanneer het touchscreen misschien niet meer werkt. In alle gevallen werken we zo hard mogelijk aan de beste oplossing.

Laat u adviseren door een van onze experts!
Neem nu nog contact op!

 

Losse Chromebook-onderdelen ter reparatie

U geniet zo snel mogelijk weer van uw Chromebook wanneer u het apparaat bij ons brengt ter reparatie. Ons bedrijf is gespecialiseerd in diverse Chromebook en Chromebox-systemen. Ook zijn wij specialist in educatiemodellen. Voor verschillende modellen hebben wij ook losse onderdelen beschikbaar. Deze losse onderdelen bieden in bepaalde situaties vaak al de beste oplossing. Dit kan bijvoorbeeld een nieuw scherm zijn, een nieuwe box of een nieuw toetsenbord.

De reparatie mogelijkheden voor uw Chromebook

Werkt uw Chromebook niet meer helemaal naar wens? Grote kans dat uw Chromebook dan toe is aan reparatie. Wij bieden u graag de mogelijkheid aan om uw apparaat bij ons te laten repareren. Vaak kan een probleem met de kleinste handeling al verholpen worden. Onze specialisten kijken graag met u mee voor de juiste oplossing. Mocht u toch een beetje twijfelen, laat dan uw Chromebook nakijken door een van onze medewerkers. Zij helpen u ook meteen verder met de installatie van uw Chromebook wanneer bepaalde onderdelen vervangen moeten worden. 

Laat uw Chromebook repareren door een van onze specialisten

Heeft u problemen met uw Chromebook of uw Google Chromebox? In sommige gevallen kan het probleem ook gemakkelijk en snel opgelost worden door middel van losse Chromebook-onderdelen en goedkope Chromebooks. Wie weet zit er tussen onze opruimingsartikelen wel precies bij wat u zoekt. Zit het er niet bij? Bekijk dan het gehele aanbod online of neem contact op met Heerink Training & Education Services voor meer informatie. Telefonisch zijn wij te bereiken via 06-39750651 of stuur een e-mail naar info@chromeit.nl.

WebwinkelKeur

 
 
© 2014 - 2024 ChromeIT | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel