-9%

Asus CR1100FKA-BP0025 4Gb/32Gb Flip

Artikel 3 van 4
€ 329,00 € 299,00 (inclusief btw)

Asus CR1100FKA-BP0025 4Gb/32Gb Flip

De ASUS Chromebook CR1 is robuust ontworpen en maakt leren effectiever en boeiender voor leerlingen. Hij zit boordevol robuuste functies, zoals de rubberen bumper rondom, het morsbestendige toetsenbord en het ultrasterke scharnier. Met een eenvoudig te onderhouden modulair ontwerp en zero-touch inschrijving in IT-netwerken is de CR1 ook een slimme investering voor alle soorten onderwijsomgevingen. Met zijn ASUS Antibacterial Guard1 behandeling, WiFi 6 en 4G LTE2 ondersteuning, en oogvriendelijke display, is de CR1 de slimste keuze voor het onderwijs!

Robuust ontwerp

De ASUS Chromebook CR1 is ontworpen om dagelijkse stoten, builen, vallen en morsen zonder schade te doorstaan. Dus of hij nu valt van het bureau in de klas of van de eettafel, de ASUS Chromebook CR1 is gebouwd om door te gaan.

Bescherming rondom

Alle vier de buitenranden en hoeken worden beschermd door een stevige rubberen bumper, die de impact van fysieke schokken vermindert en ervoor zorgt dat kritieke componenten altijd veilig en gezond zijn.

Weerstaat krassen

De sterke, micro-dimpled afwerking toont geen krassen of vingerafdrukken!

Bescherming tegen spatten

Het morsbestendige toetsenbord is bestand tegen vloeistoflekkages tot 330 cc3, dus kleine spetters zijn geen probleem.

Knoeibestendig

De ruimte tussen de randen van de keycaps en de toetsenbordrand is geminimaliseerd om te voorkomen dat de toetsen worden losgetrokken.

Veilig om vast te houden

Een rubberen staaf op de voet biedt een stevige ondersteuning voor de ASUS Chromebook CR1, terwijl hij ook gemakkelijker vast te houden is tijdens het dragen - een doordacht ontwerpdetail dat het risico op struikelen of uitglijden dat tot vallen leidt, vermindert.

Klaar voor actie

Klaslokalen kunnen zwaar zijn, maar de ASUS Chromebook CR1 is sterker! Gebouwd om de veeleisende MIL-STD-810H duurzaamheidsnormen4 van het Amerikaanse leger te overtreffen, is hij ook rigoureus getest om strenge ASUS-kwaliteitstests te doorstaan. Hij is bestand tegen incidentele valpartijen tot 120 cm - meer dan de standaard bureauhoogte - en het scharnier en de I/O-poorten zijn volledig getest om de spanningen en spanningen van dagelijks gebruik te doorstaan.

Antibacteriële bescherming

Het oppervlak van elke laptop kan duizenden potentieel schadelijke bacteriën herbergen. Om uw ASUS Chromebook CR1 hygiënisch te houden, zijn het toetsenbord, touchpad en palmsteun allemaal beschermd met ASUS Antibacterial Guard1,5. Dit is wetenschappelijk aangetoond door de internationaal erkende ISO 22196-norm om de groei van bacteriën te remmen met meer dan 99% over een periode van 24 uur. Antibacterial Guard is ook bestand tegen schoonmaakproducten op alcoholbasis en water met hypochlorigzuur6, zodat u het oppervlak van uw laptop schoon en hygiënisch kunt houden - en zo de verspreiding van schadelijke bacteriën kunt beperken.

Eenvoudig onderhoud en service: Een slimme investering in het onderwijs

Voor eenvoudig onderhoud op locatie en minder downtime heeft de ASUS Chromebook CR1 een modulair ontwerp waarmee belangrijke onderdelen zoals het toetsenbord, touchpad en paneel binnen enkele minuten kunnen worden vervangen met eenvoudig gereedschap. Ook is de onderkant veilig bevestigd met bouten, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat u deze kleine onderdelen kwijtraakt tijdens reparaties. De CR1 is ook voorzien van zero-touch registratie: het apparaat wordt automatisch geregistreerd in een IT-netwerk zodra de leerling of docent verbinding maakt met het internet.

En dan is er nog het eenvoudige onderhoud: Het ontwerp van de CR1 maakt eenvoudig onderhoud mogelijk, dus het is een slimme investering voor scholen die de totale eigendomskosten willen verlagen, de werkzaamheden willen vereenvoudigen en een robuuste leerlingproductiviteit mogelijk willen maken.

Scharnier

360 graden scharnier

Groepsdiscussies en delen zijn eenvoudig dankzij de robuuste ASUS Chromebook CR1 scharnieren, die een 360-graden positie mogelijk maken.

Anti-glans en oogzorgtechnologie

De ASUS Chromebook CR1 heeft een 11,6-inch ontspiegeld scherm dat reflecties vermindert om comfortabel zicht te bieden voor langdurige leerervaringen - zelfs bij zonlicht. Het scherm is ook gecertificeerd door TÜV Rheinland7 voor lage blauwlichtemissies, en helpt de ogen te beschermen tegen mogelijke schade.

Snellere mobiele connectiviteit en WiFi

De ASUS Chromebook CR1 heeft ingebouwde 4G LTE2 voor veilige, beveiligde en snelle mobiele connectiviteit voor leren buitenshuis via een SIM-kaart. Het biedt ook tot de nieuwste WiFi 6-technologie om ultrasnelle en stabiele snelheden te leveren voor online leren en supervloeiende videochats, zodat lesgeven en leren overal kan plaatsvinden.

Uitgebreide connectiviteit

Volledige connectiviteit is van vitaal belang wanneer u efficiënt dingen gedaan wilt krijgen. Daarom heeft de ASUS Chromebook CR1 twee USB 3.2 Gen 1 Type-C® (USB-C®) poorten - met ondersteuning voor snelle gegevensoverdracht en USB Power Delivery - samen met twee USB 3.2 Gen 1 Type-A, een microSD-kaartlezer, een audio combo jack en een Kensington-slot.

 

De hele dag leren door grote batterij

Met tot 12 uur8 accuduur op één acculading gaat de ASUS Chromebook CR1 een hele dag mee, en meer - zodat studenten kunnen genieten van ononderbroken leren en, later, entertainment.

Geniet van het beste van Google voor het onderwijs

Beter dan Chrome OS wordt het niet. Voor zowel studie als vrije tijd is de ASUS Chromebook CR1 uw toegangspoort tot het allerbeste van Google. U krijgt volledige toegang tot Google Play9 en u kunt met Google praten om dingen gedaan te krijgen. Kinderen moeten hun Workspace for Education-account gebruiken bij toegang tot Google Services voor school.

Eenvoudige toegang tot apps op Google Play

Met volledige toegang tot Google Play9 kunt u uw favoriete apps gebruiken voor studie, spel en creativiteit. Dankzij de naadloze cloud-integratie kunt u bovendien gemakkelijk toegang krijgen tot bijna alles vanaf elk apparaat. De ASUS Chromebook CR1 opent een geheel nieuwe wereld van vrijheid!

WebwinkelKeur

 
© 2014 - 2024 ChromeIT | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel