-53%

Lenovo 300E 11.6" 2nd gen 4Gb/32Gb (Zweeds QWERTY keyboard)

Vorige Artikel 2 van 4 Volgende
€ 295,00 € 140,00 (inclusief btw)

Lenovo 300E 4Gb/32Gb  2nd Gen 82CE0001x Cel 4000/4020 Zweeds QWERTY

 

Dit is een gebruikt 2e generatie model van de Lenovo 300E. We gevne 6 maanden garantie op deze chromebook  Letop Dit model heeft een niet standaard QWERTY layout. (Zweeds keyboard) De speciale toetsen zitten op iets andere plaats dan bij een NL keyboard maar kan gewoon op NL en US internationaal mee gewerkt worden . We leveren een standaard NL keyboard sticker vel mee bij deze chromebook. Alleen de speciale keys (:;| &^etc) zitten deels op andere plek . Het  QWERTY letter deel is standaard. 

Dit is de Lenovo 300e een 11.6* chromebook speciaal gemaakt voor het klaslokaal maar ook daar buiten natuurlijk heel goed bruikbaar .Dankzij de verschillende gebruiks standen kan hij op verschillende manieren gebruikt worden. De robuuste constructie zorgt ervoor dat de chromebook bestand is tegen alle ontberingen.
Lenovo laptops zijn vooral te herkennen aan hun stevige en hoogwaardige bouwkwaliteit en de 300E is daar een goed voorbeeld van.

De Lenovo 300e is heel robuust gemaakt dat hij zelfs bestand is tegen de meest onstuimige schooldag: van de tocht naar school tot excursies in het veld en nog veel meer. Het robuuste ontwerp helpt schade als gevolg van stoten en vallen te voorkomen. En het toetsenbord is mors bestendig dankzij interne afvoer kanalen.

Met zijn snelle AMD A4 of Cel N4000/4020 processor voert de 300e probleemloos het Chrome OS™-besturingssysteem en apps uit de Chrome Web Store en de Google Play Store uit. Google Classroom, G Suite for Education en andere populairste educatieve apps van dit moment maken digitaal onderwijs toegankelijk en plezierig.

Batterijen die bijna op raken leiden leerlingen af en vertragen het leerproces. Daarom is de Lenovo 300e zo gemaakt dat hij de hele schooldag meegaat, zonder op te laden. En dankzij zijn lichte gewicht van slechts 1,45 vormt de Lenovo 300e geen last onderweg.

De Dual Band WiFi verbinding arandeert daarmee een groot draadloos bereik op school.

Dit is het meest uitgebreide model van de Chromebook variant van de 300E met o.a. 2 ingebouwde camera,s. Een gewone webcam en een zgn World Facing Camera (WFC) handig om filmpjes etc te maken 

 

WebwinkelKeur

 
© 2014 - 2022 ChromeIT | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel